Gutenberg per a editors – 27/12/2019

El nou editor de blocs de WordPress, també conegut com Gutenberg, ha portat un canvi a tots els nivells amb la creació de contingut amb WordPress. Aquest canvi és tal que aprendre el seu funcionament pot ser una mica complicat al principi però el seu potencial és infinit.

En aquesta xerrada veurem com Gutenberg ens pot ajudar en el nostre projecte online, descobrint trucs i eines extra fent que ser converteixi en una eines indispensable. També veurem diversos exemples pràctics de creació de contingut per a veure que pot ser una eina molt útil en el nostre dia a dia.

Finalment, la xerrada tindrà una part tècnica on veurem com crear de manera fàcil els nostres propis blocs de Gutenberg amb poca programació.

😀 Ponent: Joan Artés
Joan Artés és expert en WordPress amb més de 8 anys d’experiència com a desenvolupador. Actualment treballa en Eurofirms com Front-*End Developer. Ha estat organitzador de Meetups en la comunitat WordPress de Barcelona i també co-organitzador de les WordCamps Barcelona 2015, 2016 i 2018. Actualment és part de l’equip de Comunitat Global de WordPress on ajuda a altres WordCamps del món com a mentor.

🤓 Nivell / Temática:
– Bàsic
– Continguts

Fotos del meetup aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.